Катастрофа при 159 км на АМ Тракия“ в посока София временно

...
Катастрофа при 159 км на АМ Тракия“ в посока София временно
Коментари Харесай

Катастрофа причини тапа на АМ „Тракия“

Катастрофа при 159 км на АМ „ Тракия “ в посока София краткотрайно ограничи придвижването. Инцидентът е 

От фотоси на консуматори във Facebook се вижда, че евентуално е имало конфликт сред 2 камиона. На тях се вижда ощ по какъв начин стоката се е разпръснала по автомагистралата.

На място е формирана огромна запушалка и водачите остават в запушване.

 Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)  Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “ България 4 мин. Ивелин Михайлов: Казаха ми „ Трябва да подкрепите кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, другояче – компромати “  Нови водещи комбайни CR11 и CR10 Advertorial 10 мин. Нови водещи комбайни CR11 и CR10  Оранжев код за стихии във вторник България 2 мин. Оранжев код за стихии във вторник  51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция Светът 2 мин. 51 огнища за 24 часа: Един човек почина, а 8 са задържани при пожарите в Гърция  В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. В окото на бурята: Ураган с ветрове от 240 км/ч удари островите на Карибско море (ВИДЕО и СНИМКИ)  Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг България 1 мин. Заради безводие: Жители на Караисен излизат на митинг  Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО) България 2 мин. Пожар пламтя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, пациент е в тежко положение (СНИМКИ+ВИДЕО)

Трафикът се реализира по обходен маршрут по път II-66 и I-8 от пътен възел „ Чирпан “ през Плодовитово и Поповица до Пловдив, където на пътен възел „ Пловдив – изток “ се включва още веднъж в автомагистралата.

Движението се контролира от „ Пътна полиция “. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР